Aktuella kurser

Ledarutveckling för fred, tillväxt och utveckling
En utbildning som utvecklar ditt unika ledarskap där du kontinuerligt kan följa effekten av din egen utveckling.

–”Det gör ingenting om du inte känner dig övertygad om att uppnå dina mål och det gör ingenting om du inte känner att du får med dig dina medarbetare. Att acceptera att det är som det är, det är första steget för att uppnå dina mål och för att få med dig dina medarbetare.” / Annika Sundbom Åström

–”Jag vet att alla människor har tillgång till allt. Det gäller bara att plocka fram det.” / Annika Sundbom Åström

Resultat
Du lär dig finna och följa din egen övertygelse om vad som är sant för dig och vad du vill ge världen. Med det kan du också skapa din verklighet, dina system för hur du vill leva och utvecklas, såväl privat som professionellt. Detta ökar din stabilitet, trygghet, självkänsla och förmåga att se igenom påhitt om vad som är fint, fult, bra, dåligt. Du utvecklar insikten om att du själv skapar alla relationer, vilket gör att du kan välja att fördjupa vänskapen med alla du vill.

Du lär dig avancerad mental, emotionell och fysisk kommunikation såväl internet som externt––en kommunikation som dessutom är oberoende av din geografiska placering och tidpunkt. Du kommer äga ett ledarskap där du skapar balans mellan de två centrala komponenterna i allt skapande: mål och relationer i ständig expansion.

Du utvecklar lusten till ett avancerat ansvar, förståelsen för relationsutveckling och projiceringar och hur vi skapar gemenskap i alla tänkbara sammanhang. Med andra ord, ditt ledarskap expanderar i förhållande till hur du leder dig själv och omvärlden med fred och utveckling som medel och mål––från globalt till lokalt, oavsett var du står i världen, från det personliga ledarskapet till det i familjen, näringslivet, organisationen, samhället och världen.

Upplägg och metod
Ledarutvecklingen är individuell och den sker i grupp. Varje kursdag startas med att tydliggöra målen/målet för varje enskild deltagare som vi redan i starten vet att vi kommer att uppnå innan kursdagens slut genom Annika Sundbom Åströms ledarskap. Annika Sundbom Åström utvecklar sedan varje kursdeltagare simultant och beskriver samtidigt de teoretiska förklaringarna för hur vi leder oss själva och skapar vår verklighet kopplat till de aktuella sammanhangen. Det gör att insikten och förståelsen om ledarskapets essens förankras hos deltagarna direkt.

Kursen dokumenteras skriftligen kontinuerligt av Mathilda Lindgren och kursmaterialet skapas på detta sätt så att det levereras dagen efter i form av både dialogen i sin helhet och en sammanfattning av Annika Sundbom Åströms viktigaste citat. Dessutom intervjuar och observerar Mathilda Lindgren alla deltagare i början och slutet av varje utbildningstillfälle, vilket gör att du som deltagare får följa och ha möjlighet att ta del av din dokumenterade utveckling som människa och ledare.

31 januari – 2 februari (4 dagar)
20 – 23 mars (4 dagar)
17 – 20 april (4 dagar)
4 – 5 juni (2 dagar)

Välj fritt vilka kursdagar du vill gå. Anmäl dig här.

Pris

  • 2 dagar 13 900:- (6 950 :- / dag)
  • 4 dagar 26 000:- (6 500 :- / dag)
  • Totalt 8 dagar 50 400:- (6 300:- / dag)
  • Totalt  10 dagar 62 000 :- (6 200:- / dag)
  • Enstaka fristående dagar (6 950 :- / dag)
    samtliga priser exkluderar moms.

Även för dig som har gått Human Dignity Practitioner, Master eller Professional hos Human Dignity tidigare innebär denna utbildning ett nästa steg.

Citat från deltagare
–”Personligen så har de två kursdagarna i december gett mig en känsla av trygghet och större oräddhet. Jag känner att resonemanget kring ansvarstagandet är på ett helt annat sätt. Det känns enklare! Det är ett jättebra upplägg tillsammans med de andra deltagarna. Och Annika Sundbom Åström förklarar och visar på ett sätt så att ledarskapet blir så enkelt.” // Pernilla Mohlin Andersson, Ansvarig för en grupp projektledare på verksamhetsutvecklingen vid E.ON Kundsupport Operational Development

Plats och kontakt
Kursträffarna sker i Human Dignitys lokaler, ”Residenset”, en trappa upp på Storgatan 43, Sollefteå, Sverige.

Annika Sundbom Åström, Ledarskapsutvecklare, utbildningsledare & författare, +46 70 653 21 49, annika.sundbom@humandignity.se

Mathilda Lindgren, Fredsforskare (PhD) & Kommunikatör, +46 70 478 86 03, mathilda.lindgren@humandignity.se